99 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
18-11-2020 12:33:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Leuk team, die ons goed hebben geadviseerd bij de aankoop van onze auto!
30-10-2020 22:34:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Golf GTE gekocht helaas binnen week lekke band auto Auto opgehaald vanaf huis ivm slotbouten en gemaakt zonder extra kosten Nogmaals bedankt voor de service
28-10-2020 14:48:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer netjes geholpen , what you see is what you Get! Ga hier zeker mn volgende auto ook aanschaffen . Echt heel nette en aardige mensen die de tijd nemen voor je????
20-10-2020 18:06:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een mooie Audi A1 gekocht. Ik werd erg goed geholpen. Vriendelijk personeel en goede service. Echt een aanrader!
13-10-2020 22:15:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super service. Heel klantvriendelijk en nemen ook de tijd om je alles uit te leggen en toe te lichten. Ben heel blij met mijn auto en bij aankomst had mijn auto een hele mooie rode strik!
27-9-2020 09:10:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Heb gisteren mijn Porsche Boxster bij Jan de Boe gekocht. Zeer vriendelijke mensen die ook wel weten waarover ze praten. Een zeer net bedrijf met een goede uitstraling met leuke nette auto's. Jan kon mij ook alles vertellen van de vorige eigenaar. Al met al een aanrader om daar eens te gaan kijken voor een leuke en nette gebruikte auto.
9-9-2020 18:56:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Topbedrijf!! Ik heb hier een Audi q2 gekocht. Service was echt heel erg goed, nam alle tijd en heeft alles erg goed uitgelegd. Ook heb ik voor mijn auto een realistisch bedrag gekregen voor de inruil! Super dank je wel voor alles!! Groetjes kim :)
20-8-2020 19:19:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer adequate reparatie, goede service en ze hebben alle mogelijke moeite gedaan mijn Mini te repareren tegen een acceptabel bedrag. Top bedrijf!
19-8-2020 16:51:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Plezierig onderhoud en koop van mooi Discovery 2016, het stukje rijden was het waard
18-8-2020 20:25:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik kwam via via bij Jan de Boe en zijn team heel vriendelijk en zeer betrouwbaar en behulpzaam ,geweldig mooie auto s Heb mijn jaguar ingeruild voor een Mercedes cabrio echt een prachtauto echter bij nader inzien niet praktisch genoeg en wederom met Jan goede zaken kunnen doen met de inruil voor een Range Rover echt nul problemen kreeg notabene dezelfde prijs terug als waar ik m voor gekocht heb na drie maanden nou dat noem ik nog eens service en betrouwbaarheid ik beveel dit bedrijf iedereen aan netjes staan direct voor je klaar en zoals hierboven omschreven perfecte service daar kunnen veel andere autobedrijven een voorbeeld aan nemen hoe je met klanten behoort om te gaan.
6-8-2020 12:11:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag stond onze nieuwe auto klaar met een grote rode strik erop! Zo leuk om zo de auto op te halen. Heel tevreden over de aankoop. Zeer nette mensen.
4-8-2020 19:45:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na een telefoontje besloten vandaag een kijkje te gaan nemen bij de Opel Insignia die bij t Harde stond. Aangekomen kregen we de tijd om zonder directe bemoeienis een rondje om de auto te lopen. Hierna kwam men al snel vragen of ze de auto even zouden verzetten om haar nog beter te kunnen bekijken en direct ook van binnen. Hierna werden we weer met rust gelaten zodat we fijn zelf onze tijd konden nemen om goed te kijken. Na een kort verhaal werd al snel voorgesteld dat we vooral even een goede proefrit moesten maken. Na onze zeer positieve proefrit werd er bij terugkomst direct koffie aangeboden en even tijd gemaakt om kort te praten over onze inruiler en tot een nette prijs overeengekomen. We konden zelfs direct nog de auto meenemen, bij vertrek nog een nieuwe apk gekregen en met veel plezier begonnen aan onze reis met de “nieuwe” familie auto. Het was prettig zaken doen en wellicht tot de volgende keer!
3-8-2020 10:48:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Al enkele jaren klant bij auto's 't harde en het is altijd top. Zeer persoonlijk en deskundig. Altijd fijne ervaringen.
27-7-2020 22:21:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag een auto gekocht bij Matthijs, hij is deskundig en neemt zijn tijd voor je. We hebben een goed gesprek gehad, de proefrit beviel ook goed dus ik ben overgegaan tot aankoop. Dit bedrijf is een aanrader.
16-7-2020 16:18:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mijn vriendin en ik hebben vandaag onze auto opgehaald bij Auto's 't Harde. De verkoop van de auto zelf was al erg prettig, Matthijs was deskundig, nam rustig tijd voor de uitleg en we hadden meteen na onze eerste proefrit een goed gevoel. Dat werd vandaag nog verder versterkt door de auto die met grote rode strik in de garage op ons stond te wachten. De sfeer bij auto's 't Harde is ontspannen maar professioneel, ze nemen goed de tijd voor je en geven je als klant een ontzettend prettig gevoel. Kortom, wij bevelen dit bedrijf van harte aan als je een (tweedehands) auto wil kopen.
15-7-2020 20:22:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super bedankt voor de service ik kon direct terecht voor een kleine reparatie en was kosteloos ondanks dat ik de auto Alweer enige tijd heb deze bevalt uitstekend Een eerlijk bedrijf zonder gezwets en mooi praat
2-7-2020 19:03:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Twee weken geleden kocht ik mijn "zoveelste" (20e) gebruikte auto. Als autoliefhebber jeukt het nou eenmaal wat sneller om weer wat anders te kopen. Je wordt steeds kritischer en bent in de loop van de jaren al bij meerdere autobedrijven over de vloer geweest. Zelf ik de nodige jaren gewerkt in de automotive (finance) en weet ik als geen ander hoe deze wereld werkt. Auto's 't Harde is een mooie bedrijf met een mooie vloot aan occasions. Mijn autohart gaat hier sneller van kloppen: mooie gepoetste occasions met de juiste specificaties, de juiste prijs en een eerlijk verhaal. Kleinschalig wil ik ze niet noemen, dan doe ik ze tekort. Mijn BMW 320D was in uitstekende staat en dit werd ook opgemerkt door Matthijs. Dit resulteerde in een net voorstel met de nodige wensen vanuit mijn kant. Ik had die dag al in 3 anders occasions gereden welke niet te vergelijken zijn met de aangeboden Audi A3 E-Tron van 't Harde. Het geeft een goed gevoel dat je hier echt KLANT bent. Deze mensen komen eerijk op je over, hebben een schone werkplaats en delen hun liefde voor auto's. Ik zeg zelf pas na 10.000km als een auto goed is...., ik heb hier echter het volste vertrouwen in! En als er toch iets onverhoopt gebeurd dan weet ik dat Jan en zijn team mij altijd zullen helpen. Bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot ziens bij de volgende aanschaf!
30-6-2020 18:11:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs een dikke Audi Q5 3.0 TFSI V6 Daytona grijs gekocht bij dit fantastische familiebedrijf. Een Q5 met de meest exclusieve opties en Carbon interieur (niet te vinden op marktplaats) Voor het eerst in mijn leven heb ik te maken gehad met een garage waar zoveel aandacht, vriendelijkheid en met name eerlijkheid werd getoond. En vooral dat laatste is toch iets wat veel ontbreekt bij heel veel garages. Ik heb voor de Q5 mijn A5 Sportback ingeruild en ik heb echt een geweldige inruilprijs gekregen voor de A5, het was boven mijn verwachtingen. Jan senior heeft mij in behandeling genomen. Een ontzettend vriendelijke, spontane en eerlijke man die heel veel info gaf over de Q5. Ze zijn zeer gespecialiseerd in Audi’s. Er werd mij gelijk al een proefritje aangeboden. En wat een gevoel is dat als je van een 1.8 tfsi A5 handschakel overstapt op een 8-traps multi-tronic automaat Q5 3.0 tfsi!!!! Nu naar 3 maanden ben ik ontzettend blij en trots met mijn aanschaf. De auto is weliswaar van 2013 maar zowel interieur als exterieur is net als nieuw! Dit garage weet dondersgoed wat ze aan hun klanten verkopen! Ook de nazorg was exceptioneel. Toen ik de Q5 kwam ophalen stond hij al te shinen binnen met een strikje op de motorkap. Kijk, dat is nou eens de klant als koning stellen! Ik raad iedereen dit garage aan! Je komt zelden dit soort eerlijke mensen met zulk goed onderhouden, mooie auto’s tegen die verkocht worden voor een super strakke prijs! Ik wil Jan senior en zijn collega’s ontzettend bedanken dat ik nu eigenaar ben van deze super dikke Audi en ik hoop ooit weer een volgende Audi bij hun te kunnen kopen! Ga zo door!!!!!! Groetjes Timur Eroglu uit Zwolle
30-6-2020 13:22:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een super net bedrijf. Klantgericht.En super service. Een aanrader!!!
18-6-2020 13:17:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Nette eerlijke mensen, leuke bedrijfje en goeie service! Bedankt voor t leuke auto??
17-6-2020 17:39:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Van te voren netjes gebeld voor een afspraak,3 dagen later netjes ontvangen,niks is te veel,er word aandacht geschonken,mensen zijn zeer sympathiek,vriendelijk en staan achter het product wat ze verkopen Top,ik adviseer iedereen om hier zijn auto te kopen in dit segment Mvg G
2-6-2020 19:50:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Na een telefoontje met Jan Junior kon de deal al snel gemaakt worden en kon ik de volgende dag de auto ophalen. Uitstekende service en een zeer goed presterende auto.. Audi a3 etron.
31-5-2020 18:49:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Keurig en net bedrijf. Mijn audi S5 hier aangeschaft een nette inruilprijs gekregen. Zeer deskundig en weten waar ze over praten. Ik heb hier een fijne ervaring op gedaan. Een goed gevoel is belangrijk en deze had ik direct! Mannen veel succes met dit prachtige bedrijf!
26-5-2020 22:40:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wanneer je in de ochtend een aanbieding van een Toyota op het internet ziet die wel erg leuk is, wil je daar gelijk mee weg rijden. Dit bedrijf heeft daar voor gezorgd. Na 1 belletje waren wij nog dezelfde avond welkom ondanks Corona. Bij aankomst stond hij al te glimmen in de avondzon. Een vriendelijke gesprek en proefritje later was de deal rond. Tot onze verrassing konden wij hem gelijk overschrijven en meenemen. Ideaal. Vriendelijk personeel, een glaasje water, het genot van een brullende Ferrari versterkte ons gevoel. Mijn dochter is erg blij met haar 1e auto naar huis gereden (toch een uurtje rijden). Ik zou iedereen aanraden om een occasion te kopen bij dit bedrijf.
18-5-2020 19:32:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Een bedrijf dat hun vak kent, wordt altijd netjes geholpen. Zo zijn er maar weinig van, voor mij geen andere garage meer????
12-5-2020 16:09:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
In februari een hele mooie alfa Brera gekocht. We kwamen aan bij de garage en werden zeer warm ontvangen. De koffie stond meteen klaar en we keken een beetje onze ogen uit ons hoofd wat een keurige en vooral schone garage familie de Boe bezit. Na een proefrit meteen de knoop doorgehakt en besloten de auto te kopen. De auto had wat mankementen en dit netjes aan Jan na de aanschaf gemeld. Ik kreeg meteen een berichtje van Jan terug met een aantal oplossingen. Omdat het t harde voor mij nogal ver rijden was had ik Jan gevraagd om een coulance voorstel om de punten op de i te zetten zodat de auto tip top in orde zou worden. Hier deed Jan totaal niet moeilijk over en gaf me netjes een bedrag retour om de auto in orde te maken. Al met al een bijzondere ervaring met deze vooral zeer nette en deskundige garage. Nu dat de brera helemaal in orde is gaan we er nog jaren van genieten daar de auto bijna geen kilometers op de teller heeft staan. Mochten we besluiten om in de toekomst nog eens te kijken voor een andere auto gaan we zeker terug naar het harde
11-5-2020 19:48:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
fijne eerlijke mensen! wij kwamen van ver (limburg) en werden erg gastvrij ontvangen!!?????? er werd vol op met ons mee gedacht en voor de volle 100% met ons mee gewerkt om de voor ons bestemde A5 kortstondig optijd afgeleverd te krijgen! nu een jaar later en ruim 17.000 km nog altijd zo goed als kostenloos doorgekomen!! EEN HEEEEEELE DIKKE AANRADER! (Voor de opvolger van de A5 komen we zeker weer jullie kant op!!)
30-4-2020 23:07:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Geweldig!! Heb een Audi A5 aangeschaft en ben meer dan zeer tevreden! De omgang met de klant en de eerlijkheid staat duidelijk op nr.1! De auto is in perfecte staat afgeleverd en alles was super netjes in orde! Ik zou iedereen aanraden hier te kijken voor een goeie en mooie auto!!!
30-4-2020 14:10:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super service en top team !!!
23-4-2020 20:48:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onderweg van Elburg naar mijn eindbestemming raakte ik onverhoopt gestrand bij de Shell Pomp in 't Harde met een lege accu. Na lang en tevergeefs rondvragen naar startkabels bij passerende auto's, ben ik maar naar Auto's 't Harde gelopen zo'n 200 meter verderop. Zonder aarzelen reden ze meteen met mij mee terug naar de pomp en kregen mijn auto weer aan de praat waardoor ik mijn reis weer kon vervolgen. Gratis en voor niets! Wat een top service!! Nogmaals bedankt.
20-4-2020 06:35:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen zaterdag een auto gekocht bij dit fantastische familiebedrijf. De heren hebben kennis van zaken zijn eerlijk over wat ze verkopen, en de sfeer is ook nog eens super. Ik raad iedereen die op zoek is naar een andere auto dit bedrijf aan.
12-4-2020 15:39:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Goede service, meedenkend en klantvriendelijk! Reageert snel op vragen en je kan ze altijd bellen!
9-4-2020 12:22:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Prijs/kwaliteit
10
Op route in zoektocht naar een knappe auto kwam mijn maat Robin van de Poll bij jullie terecht , en geslaagd met een toffe BMW cabrio, die service en deskundigheid was toen al top. Vorige week belde mijn maat dat er een geweldige Opel turbo stond, op niets af heen gereden, kon meteen proefrijden en de deal was rond. Die Jan (jr) en de rest van het team is Top, maar dan ook met alles, doen echt nergens moeilijk over. Zeker een aanbeveling deze jongens.
27-3-2020 19:57:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Bij mijn zoektocht naar een gebruikte Audi A3 bij t harde uitgekomen vanwege schappelijke prijzen en uitgebreid aanbod. Bij aankomst rustig geholpen en een mooie lange testrit kunnen maken. De koop was zo gesloten waarbij tevens een andere set velgen en 2 nieuwe banden onder de auto zijn gemonteerd. Eerlijk en vriendelijk bedrijf.
26-3-2020 20:38:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mijn auto Renault Scenic 1.8 / 16V bj 2003 voor apk en een grote beurt. Er werd even keurig gebelt toen de auto apk gekeurd was. De diverse reparaties die moesten gebeuren werden keurig met mijn doorgesproken. Toen de auto klaar was / werd ik netjes thuis opgehaald. Personeel zeer vriendelijk en allen hebben zeer goede kennis van zaken. Mijn auto rijd weer Top ! Bedankt jullie daarvoor.
15-3-2020 10:11:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Na eerst een afspraak gemaakt te hebben werden we 2 weken geleden hartelijk ontvangen en is het verhaal over de auto aan ons verteld. Vervolgens hebben we de auto bekeken en bereden en deze was precies zo als dat men hem beschreef. Hierop was de koop zo gesloten. Ik zal iedereen dit adres aanbevelen als men mij er om vraagt. Mijn petje af voor auto ‘T Harde zoals jullie met het bedrijf en klanten om gaan.
11-3-2020 17:41:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een super service, vrijdag auto opgehaald, zaterdag ging lampje branden dat de remblokken vervangen moeten worden, gebeld en ondanks dat er geen garantie op de auto zit, zijn ze vandaag kosteloos vervangen. Er werd zelfs een leenauto aangeboden, wat een service!
6-3-2020 22:32:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Ondanks een moeizame onderhandeling toch uiteindelijk goed verlopen. Na aanschaf een mankement ontdekt, wat door de monteur vakkundig onderzocht en verholpen is. Prima service!
3-3-2020 20:42:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren een hele mooie auto gekocht. Alle tijd werd voor ons genomen! Iedereen was er even vriendelijk. Hier kan je absoluut met een gerust hart een auto kopen! Beste Jan, nogmaals bedankt en we zien je gauw als vaste garage voor het onderhoud.
13-2-2020 14:20:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Geweldig bedrijf. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nette jonge tweedehands auto. Gister zijn we trotse eigenaar geworden van een Audi A3 Etron. Onze ervaring met Auto's 't Harde is dat het hele vriendelijke, aardige en eerlijke mensen zijn met heel veel liefde voor auto's en het vak. Je word hartelijk ontvangen. Zelfs de hond, die iedereen persoonlijk even komt begroeten, straalt rust en vriendelijkheid uit. Het bedrijf ziet er spik en span uit. Bij de aflevering nemen ze alle tijd van de wereld voor je. Het lijkt er bijna op dat ze met pijn in hun hart afscheid moeten nemen van een occasion. Dat zegt genoeg over de bevlogenheid. Dank allen bij Auto's 't Harde en graag tot een volgende keer.
29-1-2020 20:36:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Geweldig bedrijf!!! Aanrader. Uitstekende service. Lieve mensen die de tijd voor je nemen.
21-1-2020 13:58:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super bedrijf, uitstekende ervaringen!
21-1-2020 09:20:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn aandacht werd getrokken door de mooie en duidelijke website. Groot aanbod van diverse merken, duidelijke omschrijving en veel foto's. De ontvangst was uiterst vriendelijk en geheel vrijblijvend en wat mij direct opviel was de schone en goed ingerichte garage. Na enig rondkijken samen met Jan sr. een proefrit gemaakt in die mooie snelle BMW. Terug op kantoor de inruil besproken en die was naar tevredenheid. Na het tekenen van de koopovereenkomst zei Jan jr. de auto vóór aflevering nog een servicebeurt en APK te geven terwijl die nog ruim een half jaar geldig was. SUPER!! Dit is duidelijk een bedrijf met een visie voor de lange termijn. Prima service, aardige en vakbekwame mensen en een leuke hond.
19-1-2020 16:53:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top service! Aardige en behulpzame medewerkers. Had er gelijk een goed gevoel bij!
18-1-2020 15:23:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Geruime tijd geleden een Passat TDI gekocht met ruime ervaring op de teller, wel met een goede onderhouds historie. Heb er alweer heel wat kilometers bij gereden zonder problemen. Kortgeleden ontstond er sluiting in een koplamp, heb dit zelf kunnen repareren alleen moest de storing gereset worden met de computer. Vandaag was ik in de buurt bij de garage en even naar binnen gewipt, computer werd aangesloten en de foutmelding gewist, kosten?? een goede handdruk, meer niet. Weer een tevreden klant die blij is dat er nog autobedrijven zijn waar je echt geholpen wordt.
10-1-2020 17:21:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hartelijk ontvangen met koffie na een best wel lang ritje van 1.5 uur Wij hadden al eerder zaken gedaan met Jan senior en junior. Ook toen zeer tevreden en net zoals toen hebben wij weer een mooie en vooral goede auto gekocht. Keurige inruilprijs gekregen en de gekochte auto was zeker niet te duur geprijsd Na een paar dagen eerder dan afgesproken stond de nieuwe klaar. Alles na tevredenheid afgerond, voor de volgende auto gaan we wederom rechtstreeks naar autostharde. Wat wij ook zeker nog even willen melden dat het personeel ook zeer vriendelijk en behulpzaam is Dus mensen ga niet de halve wereld afzoeken maar ga naar autostharde Je wordt zeker niet teleur gesteld
5-1-2020 18:48:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen donderdag heb ik mij VW up opgehaald die ik via internet gevonden had. Wij waren niet bekend met Auto's 't Harde maar wat een top bedrijf. Zo super vriendelijk geholpen en wat is alles daar keurig netjes en goed geregeld. Zo gastvrij, we kregen meteen koffie aangeboden. Proefrit gemaakt en de auto 2 uur later opgehaald omdat we in Heemskerk wonen. Zo blij met mijn nieuwe auto. Bedankt Jan jr.
2-1-2020 18:21:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Al vanaf ons eerste belletje met jan jr een heel goed gevoel, toen de rit van 210 km gemaakt voor onze Audi A6 3.0 tfsi , Deze rit was absoluut de moeite waard.heerlijke overcomplete auto,super geholpen;zeer vriendelijk en erg blij met onze aankoop,bedankt Jan jr en sr en personeel, Gr uit Limburg
11-12-2019 11:43:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb recent een nieuwe auto (Audi) aangeschaft en werd goed geïnformeerd en geholpen door Jan junior. Had een proefrit gemaakt en mijn oude auto ingeleverd. Binnen een week was ik eigenaar van een leuke auto. Ik ben jullie zeker aan het aanbevelen bij mogelijke kopers ;) ...
29-11-2019 20:34:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mijn eerste Bmw hier gekocht en wat een top service! Helemaal uit sappemeer (groningen) Op zaterdag Super vriendelijk ontvangen en gelijk alle informatie van de auto en de auto mogen zien zelf even van onderen op de brug De fotos zeggen ook precies hoe de auto in het echt is super! Ik rij de auto nu een aantal weekjes en wat een ding super! Ik beveel dit bedrijf zeker aan en mijn volgende auto gaat hier ook zeker weten weg komen mocht de juiste hier staan ;) Super aardige en nette mensen Top bedrijf!
27-11-2019 19:48:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een paar weken geleden een mooie golf op internet zien staan bij dit bedrijf ! Na een belletje er ff heen gereden en na even babbelen een proefritje gedaan en na een bakkie koffie was de deal al rond. We zijn prima geholpen bij dit bedrijf!! Mathijs bedankt!
25-11-2019 13:54:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Met pijn in mijn hart zal ik garage ‘T Harde verlaten wegens een verhuizing. Ik rij af en toe nog steeds de lange afstand naar ‘T Harde omdat ik ontzettend tevreden ben over de service en ze daar heel betrouwbaar zijn. Je wordt hier serieus genomen en ze helpen je altijd snel! Een echte aanrader omdat je zelf vaak niet veel kennis hebt over auto’s en ik vertrouw Jan(vader en zoon) volledig en dat voelt prettig.
22-11-2019 22:42:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Deze moest ik even doen...... Ik ben niet zo van het schrijven van reviews. Maar ik ben al jaren klant en vond dit een leuke manier om iets terug te doen voor alle goede en plezierige ervaringen. Bij reparaties wordt fijn meegedacht en met de aankoop van een andere auto worden goed geadviseerd. Wij zijn erg tevreden en raden deze nette garage aan iedere autoliefhebber aan!!!!
17-11-2019 13:43:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen zomer had mijn vrouw op een braderie in 't Harde een bon gewonnen voor een gratis APK bij auto's 't Harde. Aangezien wij daar een aantal jaren een zeer tevreden klant zijn dacht ik: die gratis APK bon kan ik mooi inleveren wanneer mijn auto in November gekeurd moet worden. Ik heb de bon opgeborgen in de auto bij de autopapieren (althans dat denk ik) Na afgelopen week een afspraak te hebben gemaakt voor een APK van mijn auto, was de bon NERGENS terug te vinden. Balen dus! Toen ik de auto 's morgens bij de garage bracht, heb ik Jan jr. toch het verhaal van de zoekgeraakte bon verteld. Gezegd dat het mijn eigen schuld was en dat hij maar moest zien wat hij er mee deed. Aan het eind van de dag heb ik mijn goedgekeurde auto weer opgehaald en er was GEEN factuur. Auto's 't Harde: Hartelijk dank voor deze service!! Ik kan iedereen deze garage aanbevelen voor goed en deskundig onderhoud, en voor een zeer klantvriendelijke service. Groeten Bert.
13-11-2019 10:08:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Op 12 -11-2019 een prachtige Ford mondeo gekocht nette prijs betaald en m'n oude mondeo ingeruild sfeer is zeer gemoedelijke en vriendelijke verkoper Jan sr. De koop was snel gedaan proefrit gemaakt helemaal top kon de auto meteen meenemen. Ik kwam dit berijf tegen op marktplaats zeker aan te bevelen.
9-11-2019 15:18:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
In mijn zoektocht naar een nieuwe auto ben ik in augustus terecht gekomen bij Auto’s ’t Harde. Ik ben iemand die altijd zeer uitgebreid vooronderzoek doet als het gaat om het aanschaffen van een nieuwe auto en waar ik dat doe, gezien de meestal niet zo beste reputatie van de meeste occasion verkopers. Bij ’T Harde had ik echter een goed gevoel en zodoende heb ik een afspraak gemaakt voor een bezichtiging en proefrit. Bij aankomst werd ik hartelijk ontvangen door Jan ( jr. ) en was er gelegenheid om in alle rust de auto te bekijken. Uitwendig zag deze BMW 1-serie er voor de leeftijd ( 2007 ) er nog prima uit en motorisch liep hij zo op de eerste indruk ook prima. Na de inspectie was er uiteraard ruimte voor een proefrit. Hiervoor kon alle tijd genomen worden. Tijdens de terug rit ging het motormanagement branden, een puntje van aandacht. Bij terugkomst kreeg ik nog een bakje koffie aangeboden en kon ik een en ander nog even op mij laten inwerken. Daarna heb ik het met Jan nog gehad over het inruilen van mijn eigen auto en over de binnenkant van de BMW waar ik helaas iets minder enthousiast over was. Dit had met name te maken met de rooklucht in de auto en daarnaast enkele andere zaken, waarvan ik echter wist dat ik deze relatief voordelig zelf kon oplossen. Verder spraken wij af dat de auto zou worden uitgelezen om de oorzaak van het motormanagement lampje te achterhalen en dat wij daar nog telefonisch contact over zouden hebben. Ik zou nog wat bedenktijd nemen en op basis daarvan zou ik verder een beslissing nemen. Zoals afgesproken heb ik de dag erna telefonisch met Jan gehad en men was tot de conclusie gekomen dat de storingsmelding waarschijnlijk werd veroorzaakt door de uitlaatemissies omdat de auto lang had stil gestaan. De storing zou na het uitlezen en resetten niet meer zijn teruggekomen. In de dagen erna hebben wij nog contact gehad omtrent de rooklucht in de auto. Uiteindelijk zijn we tot een overeenkomst gekomen waar wij beiden tevreden mee waren en ben ik telefonisch met de aankoop akkoord gegaan. Ook voor de in te ruilen auto heb ik een marktconform prijs aangeboden gekregen. Enkele dagen later kon ik de auto ophalen en stond deze netjes gereinigd en gewassen klaar en voorzien van nieuwe APK. Aangezien de auto helaas geen volledige schriftelijke onderhoudshistorie had is Jan zo vriendelijk geweest om het een en ander na te vragen bij de vorige eigenaar. Dit gaf mij voldoende informatie om de auto met een goed gevoel mee te nemen. Na de gebruikelijke overschrijvingshandelingen kon ik als nieuwe eigenaar van deze BMW 1-serie naar huis rijden. Ik schrijf deze review nu begin november, dus 3 maanden na aanschaf van de auto. Vorige week ging het motormanagement lampje van de auto weer branden. Ik heb de auto daarom naar een BMW specialist in de buurt gebracht en deze kwam na het uitlezen van de auto tot de conclusie dat de lambdasonde bij de catalysator stuk was. De auto zou er zo niet mee door de keuring komen. De conclusie die Jan dus al eerder had getrokken bij het uitlezen van de proefrit klopte dus. Het was uitlaat gerelateerd. Aangezien mij dit te toevallig was heb ik Jan hierover gecontacteerd. Ik kreeg al snel een reactie en die kwam er op neer dat Auto’s ‘t Harde de kosten van de reparatie voor haar rekening zou nemen. Hoeveel van dit soort auto bedrijven vind je nog in het land? Jan heeft zijn belofte direct na ontvangst van de factuur waargemaakt en netjes het bedrag over gemaakt. Dit past wat mij betreft helemaal in het plaatje van het hoge service niveau en de reputatie die zij graag hoog willen houden, want zo staat dit bedrijf al lange tijd bekend. Vanzelfsprekend zou ik op basis van mijn ervaringen Auto’s ’t Harde aanbevelen voor de aanschaf van een betrouwbare occasion. Ik had geluk hier een goede wat oudere occasion te kunnen kopen, maar over het algemeen verkopen zij prima jonge occasions. Het is wat mij betreft de moeite waard om waar je ook woont in het land een bezoek te brengen aan Auto’s ’t Harde als je een mooie occasion op hun site ziet staan.
8-11-2019 14:32:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een service en wat een klantgerichtheid! Super goed behandeld. Afgelopen week gestrand met mijn auto, pech denk je? maar nee! wat een heerlijk ontzorging en wat een klantvriendelijke mensen zeg. werkelijk een warm bad (ook al was de auto stuk). Zonder twijfel een echte aanbeveler!! top gedaan jongens ik ben erg blij met jullie service.
17-10-2019 15:35:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In een word GEWELDIG! wat een top service! Mijn vriend stond met stukken langs de weg ongeveer 5 km bij het bedrijf vandaan. Voorheen nooit contact gehad met dit bedrijf, maar toch een belletje gedaan met de vraag of ze ons konden helpen. Binnen 1 half uur stond er een monteur bij mijn auto, fantastisch! De auto is afgesleept naar het bedrijf en is daar weer gereed gemaakt voor de rit naar Den Bosch. Ik ben de medewerkers enorm dankbaar!
2-10-2019 17:26:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Jan is zeer klantvriendelijk en servicegericht! In ons geval diende er zich onverwacht een probleem aan met onze ingeruilde auto, vlak voor de definitieve aankoop. Hij heeft dit uitstekend voor ons opgelost. Wij zullen dit garagebedrijf van harte aanbevelen in onze omgeving!
11-9-2019 14:20:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top garage, betrouwbare auto s en een uitstekende service, het was de moeite waard om om 174 km hiervoor te rijden. Groetjes op z n Brabant Houdoe.
11-9-2019 10:26:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Als jaren lang blije motorrijder eens op zoek naar iets anders, en omdat mij echtgenote niets met motoren heeft besloten we eens te kijken wat we beide leuk vinden. En jawel een cabrio moest het worden. Die vonden we bij Auto,s t,Harde We zijn daar prima te woord gestaan door Jan jr. een zeer vriendelijke en enthousiaste man. We hebben dan ook een goede waardering gegeven.
30-8-2019 18:46:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik was op zoek naar een vw jetta en kwam op meerdere zoekmachines de site tegen van auto's t' Harde...op de bonnefooi er naar toe gereden om de jetta te gaan bezichtigen...daar werden we ontvangen door Jan jr en de manier waarop gaaf gelijk een goed gevoel. ondanks geen voor aankondiging werd er ruim de tijd voor ons genomen en uiteindelijk een proefrit aangeboden. Conclusie: ik heb de auto gekocht en met veel plezier kijk ik terug op de service van dit goed verzorgende bedrijf. Absoluut een aanrader. Jan sr en Jan jr en natuurlijk de rest van jullie team.....keep up the good work. Groetjes Ronny.
25-8-2019 11:55:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren was ik even op bezoek bij Jan jr. om een storing uit te lezen, meteen geregeld en verder geen problemen met de auto. Omdat we beide liefhebbers zijn liet Jan mij even de Mercedes Coupé AMG zien én horen! Geweldig wat een auto! Als extraatje gaf Jan mij een mooie Mercedes pet kado! Tof!
7-8-2019 21:57:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We hebben in juli 2019 een oudere Citroën Saxo gekocht voor onze dochter bij dit bedrijf en werden zeer correct geholpen en na 4 weken gebruik kregen we pech met de radiator/ventilator wat voor de garage geen probleem was wat wij enorm waarderen. Veel auto's gekocht maar wat je kwa service bij deze vakgarage krijgt is werkelijk fantastisch. Wij komen ook zeker in de toekomst terug voor een aanschaf van een auto vrgr fam Ramon
6-8-2019 00:02:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben erg tevreden over de manier hoe je geholpen word, het ziet er professioneel uit en zo komt het ook over. De volgende auto zal hier zeer zeker ook wegkomen.??
30-7-2019 13:29:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Beloofte maak schuld! Heb bij Jan een Mercedes e-klasse estate gekocht. Prachtige auto rijd super. Heb auto's 'T Harde als een zeer fijn drijf mogen ervaren. Alles in goed overleg snel en makkelijk. Ik ga veel plezier van hun auto beleven en weet in de toekomst wel weer een auto van hun?
10-7-2019 22:31:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Aardig personeel en eigenaar! Ik ben prima geholpen bij de aanschaf van mijn auto!
9-7-2019 19:51:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Auto vorig jaar gekocht bij deze garage en nu ruim een jaar gereden met heel veel plezier. Recent een grote beurt gehad na een jaar, wederom top service, top vakwerk en ontzettend vriendelijk. Echt een aanrader dit bedrijf voor de aankoop en het onderhoud van een auto! Complimenten aan iedereen die hier werkzaam is en de klanten TOP service verlenen!!
8-7-2019 13:49:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een top garage! De service en de snelle afhandeling bij reparaties is uitmuntend. We kunnen alleen maar zeggen dat wij nooit meer naar een ander gaan voor aankoop auto of reparaties.
7-7-2019 17:45:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
langere tijd op zoek naar audi S6 Avant met niet teveel kilometers en goede prijs kwaliteit, gevonden bij dit eerlijke familie bedrijf waar mensen met passie en gedrevenheid je het gevoel geven dat je er al jaren komt! complimenten!
15-6-2019 14:13:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
ik heb hier mijn auto gekocht en zeer netjes en correct geholpen. Vakkundige mensen, hele nette garage. Complimenten aan het bedrijf
21-5-2019 16:26:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top bedrijf! Een paar weken geleden een prachtige Mini Cooper gekocht bij Jan. Na 5 weken een probleem, koelvloeistof verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ondanks dat ik de auto zonder garantie had gekocht werd de auto gerepareerd, een nieuw onderdeel besteld zonder extra kosten! Top service Jan!! Wat een service! En enorm vriendelijk en deskundig personeel. Ben je op zoek naar een mooie sportieve auto, ga naar Auto’s ‘ t Harde??
15-5-2019 19:46:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Voor openingstijd stond ik aan het hek voor een spoedreparatie, meneer de Boe heeft ondanks die het niet hoefde mij en de auto met open armen ontvangen! Mega blij met deze service en zal wanneer ik opzoek ga na een nieuwe auto eerst hun vragen! Nogmaals bedankt vader en Jan de Boe!
15-5-2019 19:01:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Auto hier gekocht na een tijdje wat kleine dingen die mankeerde dit is perfect en kosteloos opgelost
14-5-2019 19:44:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeker een aanrader, deskundig en professioneel personeel. een garage waar er maar weinig van zijn.
14-5-2019 18:01:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag heeft mijn zoon een vw sirocco gekocht zijn audi ingeruild eindbedrag waren we gelijk uit , vriendelijk geholpen en vakkundig , volgende auto komen we zeker terug vanuit Emmen om hier weer een auto te kopen , echt een aanraader deze garage.
6-5-2019 18:38:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Echt een garage waar er maar weinig van zijn. Goede service en duidelijke afspraken over de prijs voor onderhoud. Gewoon een TOP garage????
1-5-2019 10:08:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Jan, Jan en personeel zijn prima vakmensen, en de service is van zeer hoog niveau. Ik heb daar recent een Range Rover gekocht, en wat kleine accu euvels werden prima (gratis) verholpen ! Top gedaan, ga zo door !! Gr Tom
25-4-2019 09:09:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Na veel pech met onze vorige auto te hebben gehad hebben Jan en zijn vader een super passende oplossing bedacht zodat mijn wij onze vakantie konden voort zetten binnen een 1/2 dag. Jan en je vader natuurlijk, ontzettend bedankt.
21-3-2019 21:58:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Wij waren op zoek naar een bepaald type en uitvoering BMW. Jan heeft goed met ons meegedacht en een heel mooie auto voor ons gevonden. De service van zoekopdracht tot en met aflevering is heel prettig. Goede communicatie en de gemaakte afspraken worden nagekomen. Wij zijn zeer tevreden. Bedankt en de groeten uit Velp!
11-3-2019 20:09:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Superaardig personeel, top autos op voorraad... ze zijn erg behulpzaam en kan iedereen het aanraden om daar een kijkje te nemen .... Ben erg blij met me aankoop ! Thanks Jan ????
9-3-2019 14:50:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Erg tevreden, eind januari een auto ingeruild voor een prachtige Volkswagen Golf variant. Toen later bleek dat het panoramadak lekte is dit perfect opgelost. Goede service????
27-2-2019 12:33:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Erg tevreden. Week geleden een mooie Audi gekocht en afgelopen weekend bij een langere rit vreemd geluid onder de auto. Maandag gemaild en direct een reactie. Gebeld met Jan jr. en ik mocht de volgende ochtend (vandaag) meteen langskomen. Probleem zat bij de uitlaat en dit heeft Jan meteen hersteld voor mij! Van zulk service word je echt blij :-) , bedankt Jan!
25-2-2019 11:29:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Wat een fantastisch bedrijf. Het personeel is vakkundig en proffesioneel en daarnaast ook nog zeer klantvriendelijk. Jan komt meer dan zijn afspraken na, hij verbaast zelfs door eigenlijk meer te doen dan je zou verwachten. Zo kreeg ik een telefoontje om toch nog een kleine parkeerschade te laten herstellen. Top!
21-2-2019 20:48:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
We werden heel goed geholpen, heel belangstellend. We hadden gelijk een goed vertrouwen.
21-2-2019 14:00:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Goed bedrijf! We hebben hier een audi RS6 gekocht en een audi A6 ingeruild. Zijn echt super tevreden over de auto. We zijn goed en deskundig geholpen, we hadden er gelijk een goed gevoel bij. Echt een aanrader!!
16-2-2019 22:10:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
3 weken geleden hier een auto ingeruild en een seat ibiza st weer aangekocht. Zeer goed geholpen, goeie prijs/kwaliteit verhouding.
11-2-2019 22:03:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben hier in september een zwarte Seat Leon st met fr pakket gekocht en hebben er ook een mooi set velgen bijgekocht die het plaatje compleet maakten! We zijn zeer goed geholpen en zijn zeer tevreden over de auto! We hebben goede uitleg gehad van Jan jr en werden zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen! Kortom zeker een aanrader!
28-1-2019 16:17:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb mijn auto hier gekocht, een paar jaar geleden . De vorige auto had ik hier ook al in onderhoud ,een fijn bedrijf dat doen wat ze zeggen! Ook voor kleine dingen zoals een lamp verwangen, of als er een lampje brand en je weet niet wat het is wordt er meteen naar gekeken. Wanneer er bij het onderhoud onverwachte exstra kosten komen, wordt daar over gebeld en overlergd. Kortom aardig en deskundig personeel waar je de auto met een goed gevoel koopt en in onderhoudt hebt.
25-1-2019 15:00:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Prima service en goede prijs/kwaliteit verhouding bij de aanschaf van een Seat Ibiza ST. Erg klantvriendelijk en met een goed gevoel de weg op met de gekochte auto.
16-1-2019 15:40:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Op 15 januari 2018 een Audi A3 Limousine gekocht. Op zeer deskundige wijze geholpen. Personeel alsmede de eigenaar zeer klantvriendelijk, klantgericht en nemen de tijd voor je. Prijs kwaliteitverhouding goed, een autobedrijf om aan te raden.
11-12-2018 23:33:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Heb mijn auto ingeruild voor een een sympathieke prijs en heb er een mooie occasion gekocht. Zij waren zeer vriendelijk en het zorgt ervoor dar ik terug ga voor het onderhoud en de APK. Het is een paar kilometer rijden maar ik heb het er voor over.
8-12-2018 15:52:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Prima autobedrijf. Heb meerdere auto's hier gekocht en in onderhoud (gehad). Mijn auto's werden altijd vakkundig nagekeken en gerepareerd als dat nodig was.
8-12-2018 13:22:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Onlangs gebruikte Audi gekocht bij Auto's 't Harde. Hele aardige mensen, verstand van zaken en vooral: zetten net die extra stap om te zorgen dat je een goede koop doet! Top service dus en een aanrader om hier een auto te kopen. Bedankt!
3-12-2018 18:08:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Top Accuraat, netjes en ook niet onbelangrijk, er worden mooie auto’s verkocht. 5 weken geleden een prachtige Golf Variant gekocht. Ik ben er toevallig tegenaan gelopen maar voor mij is het een toevalstreffer, km stand, leeftijd en prijs, precies goed. Ik ben er daarom ook heel blij mee. Je krijgt bij dit bedrijf snel het gevoel dat het goed zit. Jan, hou dit niveau vast.
29-11-2018 16:20:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via internet ben ik bij Auto’s t’ Harde terecht gekomen en heb daar uiteindelijk ook een auto gekocht. Deze auto bleek een motorisch mankement te hebben wat heel slecht te traceren viel en wat mogelijk behoorlijk in de papieren kon gaan lopen qua reparatiekosten. Auto’s ’t Harde heeft naar mijn mening echt z’n best gedaan tot een oplossing te komen. In eerste instantie meerdere externe specialisten erbij betrokken om het euvel te lokaliseren maar zelfs dat mocht niet baten. Uiteindelijk zijn wij het er samen over eens geworden de auto in te ruilen. De 2e auto die ik daar kocht, en nog steeds in het bezit heb, stond wederom weer glimmend op mij te wachten tijdens de aflevering. Gelukkig bevalt deze auto uitstekend en zou iedereen aanbevelen bij deze garage een auto aan te schaffen of te laten onderhouden. Houdt deze goede en persoonlijke service vast en blijf op die manier onderscheidend van de rest. Overigens ook mijn complimenten voor de vernieuwde website. Ziet er keuring uit.
27-11-2018 12:41:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Wij hebben een een schitterende auto bij Auto's 't Harde aangeschaft waarbij wij zeer prettig geholpen zijn. Na 3 maanden probleemloos gereden te hebben en net buiten de garantieperiode blijft de motor koud. Auto's 't Harde heeft dit snel en vakkundig opgelost en uitgebreid proef gereden. Financieel is deze storing dan ook keurig netjes opgelost door Auto's 't Harde. Complimenten aan de monteurs en de eigenaren van Auto's 't Harde, een echte aanrader voor goede en betrouwbare service!!!
23-11-2018 21:31:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag mijn trouwe Golf voor de APK en een grote beurt toevertrouwd aan de deskundige mensen van Auto's 't Harde toevertrouwd. Auto is weer piekfijn in orde!!
23-11-2018 13:25:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
"Auto's 't Harde"  Al 14 jaar naar volle tevredenheid vaste klant bij deze garage. Op deskundige wijze worden onderhoud, reparaties, APK keuringen van onze auto door vriendelijk en behulpzaam personeel gedaan. Dit tegen een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. 
Heeft u een vraag stel deze direct